|
آرسنال
|
| arsenal |
ارسال شده در چهار شنبه 20 آذر 1387 - 19:31
|
عضو
تعداد پست: 258
|
توپچی های لندنی بیان تو
 |
| |
|
|
| arsenal |
ارسال شده در چهار شنبه 20 آذر 1387 - 19:41
|
عضو
|
[img]http://upload.arsenal.ir/albums/userpics/10003/wenger5~0.jpg [/img]
ونگر چهارشنبه شب مقابل پورتو هفت صدمین بازی ای است که به عنوان سرمربی روی نیمکت آرسنال می نشیند .
چه کسی فکرش را میکرد مرد فرانسوی وقتی از ناگویا ژاپن به آرسنال آمد بتواند این موفقیت عظیم را برای توپچی ها بدست آورد؟؟؟ طبق آمار ونگر نتایج خوبی را با آرسنال بدست آورده است.
جدول زیر آمار بازیهای آرسنال با هدایت ونگر را نشان میدهد
از بازی اولش که با پیروزی 2 - 0 مقابل بلکبرن در ایوود پارک بدست آمد ونگر موفقیت های عظیمی از جمله 3 قهرمانی در لیگ برتر و 4 قهرمانی در جام حذفی را در کارنامه دارد. باشکوهترین سال حضور او مربوط به فصل 2003 / 2004 میشود که بدون شکست قهرمان لیگ جزیره شد. کار عظیم و بی نظیری که فقط یک بار در پایان قرن 19 توسط تیم پریستون صورت گرفته بود. او بیشتر بازیها را با پیروزی پشت سر گذاشته حدود 58%. وی از این لحاظ سوم است. بعد از مورینیو با 71% و فرگوسن با 63%.
ونگر گفته است که میخواهد لیگ قهرمانان اروپا را با آرسنال بدست آورد قبل از اینکه از دنیای مربی گری بازنشسته شود. او خیلی به این جام در سال 2006 نزدیک بود اما توسط گل دقایق پایانی بارسلونا ناکام ماند. چیزی که واضع است این است که در دیدارهائی که بهترین تیمهای اروپائی حضور دارند او موفق شد 49% مسابقات را با پیروزی پشت سر بگذارد.
او نتوانسته از سال 2005 به بعد جامی را کسب کند. هواداران آرسنال امیدوارند ونگر امسال دوباره از توان سحرآمیزش استفاده کند. توپچی ها هم اکنون با 8 امتیاز اختلاف با لیورپول در رده چهارم لیگ برتر حضور دارند. آرسنال از گروه خود در اروپا به آسانی سعود کرد و به دور حذفی رسید. ونگر میتواند گلادیاتورهای جوانش را در ماه می سال آینده به ورزشگاه المپیک رم برساند اما آنها راه طولانی و سختی در پیش دارند. قبل از ونگر بین سالهای 1934 تا 1947 جرج آلیستون با 13 سال و 4 ماه رکورد دار بیشترین سال فعالیت در آرسنال است. با این همه ونگر تا سال 2011 با آرسنال قرارداد دارد و رئیس باشگاه و سهامداران و هواداران نمیخواهند به راحتی او را از دست دهند
جدول زیر آمار مربیانی را نشان میدهد که بیشترین سالهای فعالیت را در لیگ برتر داشته اند
ویرایش شده توسط arsenal در چهار شنبه 20 آذر 1387 - 19:51
 |
| |
|
|
| arsenal |
ارسال شده در چهار شنبه 20 آذر 1387 - 19:54
|
عضو
|
جوانی که عاشق آرسنال است
حبیب کلوتوره در حمایت از ابوئه اعلام کرد که وی جوان با کیفیتی است که با عشق برای آرسنال بازی میکند
توره از رفتار هواداران متعجب است. ابوئه در دقیقه 32 جای خود را به نصری مصدوم داد. وی 2 اشتباه پیاپی را انجام داد که باعث 2 حمله جدی برای ویگان گردید و در دقایق پایانی ونگر اورا با سیلوستره تعویض کرد!! تعدادی از هواداران از تصمیم ونگر خوشحال شدند اما توره اعتقاد دارد که این عمل بیجا ، غیر عادی و ناجوانمردانه بوده.
او میگوید: ابوئه بعد از 6 هفته مصدومیت به میادین بازگشت و هواداران باید با وی مدارا میکردند. ما یک مصدوم داشتیم و وقتی رئیس ( ونگر ) او را به زمین آورد وی بازی قابل قبولی را به نمایش گذاشت هرچند چند اشتباه داشت. او مجبور بود بخاطر مصدومی که داشتیم بازی کند. 100% آماده نبود اما خوب کار کرد. هواداران در دوران سختی به او فشار آوردند و این غیر عادی است. من متعجب شدم زیرا هواداران ما همیشه مودب و منطقی هستند. من فکر میکنم تنش در بازی بالا بود و هواداران نتوانستند خود را کنترل کنند. در هر صورت ما 3 امتیاز را گرفتیم و این عالیست. رئیس با او صحبت خواد کرد و من فکر میکنم امانوئل دوباره باز خواهد گشت. او پسر قوی ای است و ما به او احتیاج داریم. من با او صحبت کردم. او نیز میخواهد دوشنبه با رئیس صحبت کند. اوخوب می شود.
من به هواداران میگویم که او یک جوان بزرگ و با کیفیت است. او عاشق باشگاهش است و همیشه بهترینها را برای آرسنال خواسته. وقتی شما بعد از 6 هفته مصدومیت باز میگردید نمیتوانید مثل قبل ظاهر شوید. امیدواریم که در بازیهای آینده هواداران به او کمک کند تا خودش را پیدا کند
 |
| |
|
|
| arsenal |
ارسال شده در پنج شنبه 28 آذر 1387 - 19:39
|
عضو
|
اولین شاخه گل ادواردو ، یک تیرک دروازه !

بازی تیمهای رزرو آرسنال و پورتموث با حساب 2 - 0 به سود توپچی ها به پایان رسید.
در این بازی یکطرفه که آرسنال 90 دقیقه در آن چهره تهاجمی داشت مارک رندال در دقیقه 80 روی پاس دیدنی مریدا گل اول را به ثمر رسانید و در وقت های تلف شده نیمه دوم گیبز مدافع جلو کشیده و کاپیتان آرسنال در این دیدار با یک شوت زیبا و مهار نشدنی از پشت محوطه جریمه گل دوم را درون دروازه پورتموث قرار داد.
این دیدار از آن جهت اهمیت داشت که ادواردو داسیلوا بازیکن دوست داشتنی آرسنال بعد از حدود یک سال مصدومیت به مستطیل سبز بازگشت و از اول در ترکیب قرار گرفت.
از بازیکنی که یک سال با عصا راه میرفت بعید بود که چنین بازی تماشائی را به نمایش گذارد. تحرک فوق العاده او در نیمه اول همه را شگفت زده کرد. نکته جالب اینجاست که بعد از یک سال مصدومیت همچنان سرعت و تکنیک و قدرت دریبل زنی خود را حفظ کرده است. در نیمه اول ادواردو ابتدا در یک موقعیت تک به تک قرار گرفت که بازیکن پورتموث او را در محوطه جریمه متوقف کرد و در صحنه ای که کاملا پنالتی به نظر میرسید داور به راحتی از کنار آن گذشت !! چند دقیقه بعد روی کرنری که از سمت چپ ارسال شد ادواردو با یک جایگیری مناسب خود را در موقعیت گل قرار داد که دروازبان پورتموث توپ را از روی سر او کنار زد. لحظاتی بعد ادواردو با پشت سر گذاشتن چند بازیکن خود را به پشت محوطه جریمه رسانید و ضربه ای را به سمت دروازه شلیک کرد که با بدشانسی توپ به تیرک دروازه برخورد کرد. ادواردو در نیمه دوم جای خود را به فونته داد تا در نخستین بازی فشار زیادتری به وی وارد نشود.
تیم رزرو آرسنال با این برد 12 امتیازی شد و در مکان دوم جدول بعد از استون ویلای 16 امتیازی قرار گرفت. چلسی با 9 امتیاز در مکان پنجم قرار دارد!!
امید میرود ادواردو با این بازی دلنشین که از خود ارائه داد، خیلی زودتر از موئد قبلی به تیم اول برسد. حضور او در ترکیب اصلی آرسنال کمک فراوانی به تیم خواهد کرد
 |
| |
|
|
| arsenal |
ارسال شده در پنج شنبه 28 آذر 1387 - 19:42
|
عضو
|
ون پرسی : ما به ادواردو نیازداریم !

روبین ون پرسی معتقد است بازگشت ادواردو میتواند برای تیم آرسنال بسیار خوب باشد !
بازیکن قدیمی دیناموزاگرب که در سال اول ورودش به آرسنال با مصدومیتمحشتناکی روبرو شده و 10 ماه را به استراحت پرداخته امشب اولین بازی خود را برای آرسنال انجام میدهد!
ون پرسی در مورد وی گفت : او واقعا سخت کوش و آرام است ! راه سخت و طولانی را طی کرده و پرانگیزه خواهد بود !
وقتی ادواردو در تمرینات حضور پیدا میکند عین همان ادواردو 12 ماه پیش است و اصلا متوجه ضعف او و مصدومیت او نمی شوی !
در آخرین تمرینی که انجام دادی او چند گل به ثمر رساند که هیچ فرقی با گل های پیش از مصدومیتش نداشت !
ما بهادواردو نیازمندیم چون استایل بازی او به درد توپچی ها میخورد !
شاید بشود گفت او نمونه ی با تجربه ی کارلوس ولا است ، باهوش زیرک و سرعتی !
این عالی که مهاجمینی با استایل های مختلف داشته باشی !
 |
| |
|
|
| arsenal |
ارسال شده در پنج شنبه 28 آذر 1387 - 19:46
|
عضو
|
قرعه های بهتری نیز وجود دارد !

هافبک اسپانیائی آرسنال در گفتگو با اسکای اسپورت اعلام کرد دوست ندارد در دور بعد لیگ قهرمانان با تیم ثابقش روبرو شود.
آرسنال در گروه سوم، اول شد اما آرسنال در گروه هفت به عنوان تیم دوم به مرحله بعد سعود کرد. فابرگاس در سال 2003 در حالی که فقط 16 سال داشت نیوکمپ را ترک کرد و توسط ونگر به انگلستان آمد. او دوست ندارد فینال لیگ قهرمانان سال 2006 در این مرحله تکرار شود. او میگوید: قرعه های دشواری در انتظار ماست اما اگر میخواهیم پیروز این جام شویم باید آماده رویاروئی با هر تیمی باشیم. فقط دوست ندارم به بارسلونا بخوریم زیرا قرعه های بهتری نیز وجود دارد. در مراحل بالاتر راحت تر میتوان به این قرعه فکر کرد!!
گائل کلیچی مدافع فرانسوی آرسنال نیز در اینباره گفت: من مطمئن هستم که نسبت به فینال 2 سال قبل پیشرفت چشمگیری کرده ایم. ما کیفیت بالائی داریم. تمام بازیهای این دور دشوار است زیرا همه تیمها از کیفیت بالائی برخوردارند اما من مطمئن هستم که از هیچ تیمی حراسی نداریم و میتوانیم کیفیت بالای خود را به نمایش بگذاریم
 |
| |
|
|
| arsenal |
ارسال شده در پنج شنبه 28 آذر 1387 - 19:48
|
عضو
|
انقلاب گازیدیس آغاز شد !

دارائی های باشگاه برای تغییر سیاست و ترکیب هیات ها و شرکتهای وابسته با باشگاه برای بازسازی نظام اقتصادی امروز رسما اعلام میشود.
ایوان گازیدیس مدیر برنامه های اجرائی آرسنال از یکم ژانویه سال 2009 کار خود را بطور رسمی شروع خواهد کرد.
ریچارد کار رئیس هیات تجاری آرسنال استعفای خود را بعد از 27 اعلام کرد. اما خواستار باقی ماندن در هیات مدیره به عنوان عضو ثابت شد. خانم لینا برس ول اسمیت نیز در حال ترک هیات مدیره است.
گویا آمدن گازیدیس انقلابی در هیات مدیره آرسنال به پا خواهد کرد و این غول مدیریت خواستار تغییرات زیادی در ساختار مالی باشگاه است. در حالی که هنوز 14 روز به آغاز کار او باقی مانده ، وی مدیران آرسنال را مجاب کرد تا شرکتهای وابسته به آرسنال که برای باشگاه درآمد زائی دارند را به باشگاه نزدیک کند تا در یک ساختار واحد به آنها نظارت و رسیدگی شود
 |
| |
|
|
| arsenal |
ارسال شده در پنج شنبه 28 آذر 1387 - 19:52
|
عضو
|
رئیس، تغییرات را تائید کرد !

پیتر هیلوود رئیس باشگاه آرسنال در مورد تغییرات بوجود آمده در سیاست باشگاه توضیح داد
امکان داره بیشتر در مورد این ساختار توضیح بدید؟؟
ایوان به عنوان مدیر اجرائی از 14 روز دیگر کار خود را شروع خواهد کرد. او تجربه فراوانی در کارش دارد که بینهایت به ما کمک خواهد کرد. او سالهای زیادی در ورزش فعالیت کرده است. گازیدیس فوتبال را خوب میفهمد. او در ترانسفر بازیکن تبهر خاصی دارد. او در کارش حرفه ایست. ما خیلی از او تشکر میکنیم که دعوت مارا پذیرفت و به ما ملحق شد.
ریچارد کارر 27 سال در هیات مدیره فعالیت میکرد. او تصمیم گرفته از ریاست کنار بکشد اما همچنان در کنار ما خواهد ماند. او مسئول فرهنگستان جوانان خواهد شد. او ارزیابی های خود را انجام داده و خیلی خوشحالیم که همچنان نزد ما میماند. بانو نینا نیز هیات مدیره را ترک کرده و ما آینده خوبی را برای او آرزو میکنیم.
آیا توافقنامه ای صورت گرفته؟؟
بهرحال ما مجبوریم تا مالکان ( سهام داران ) باشگاه را حفظ کنیم. بانو نینا قبلا کارهائی انجام داده است اما با تغییرات ساختاری که صورت گرفته سیاست جدیدی را در پیش داریم.
آیا بانو نینا میخواهند سهم خود را واگذار کنند!؟
من نمیدانم او میخواهد سهام خود را بفروشد یا هم چنان با ما ادامه کار دهد. من خانواده براس ول اسمیت را میشناسم. آنها سالهای زیادی در کنار ما فعالیت میکنند و یکی از بزرگترین حامیان ما بشمار میروند. من بانو نینا را خوب میشناسم. اگر او بخواهد سهام خود را بفروشد مجبور هستیم به باشگاه پول اضافه تزریق کنیم. او حتما به نفع ما عمل خواهد کرد. همگی امیدواریم که سهام خود را واگذار نکند. او جدیدا در این مورد با من صحبتی نکرده است. به او فشار نمی آوریم و آزاد است هر تصمیمی میخواهد بگیرد.
اگر بانو نینا سهام خود را بفروشد آیا باید عضوی از هیات مدیره برای خرید آن اقدام کند؟؟
تعدادی از اعضای هیات مدیره همیشه علاقه مند بودند تا سهام خود را افزایش دهند. بنابر این نگرانی ای از این بابت وجود ندارد. هیات مدیره خیلی مشتاق است تا نظم بهم نخورد و ارزشها و سنتهای گذشته حفظ گردد.
از گذشته صحبت کردید، طی 2 سال گذشته هیچ حرکت قابل توجهی صورت نگرفته است، این بدان معنی است که حرکت خاصی در حال وقوع است؟؟
فلسفه انجمن همان است !! هدفمان بسوی ساختن انجمنی مقاوم و موفق است. کارکنان تغییر نمیکنند اما مدیر جدید راهنمائی میکند که چگونه پیش برویم. همه سهام داران به باشگاه عشق می ورزند و برای حفظ این میراث تلاش میکنند و بهترین منافع را برای آرسنال خواستارند.تصمیمات جدید خواهیم گرفت. همه در هیات مدیره به آینده ای روشن مینگریم
 |
| |
|
|
| arsenal |
ارسال شده در پنج شنبه 28 آذر 1387 - 19:56
|
عضو
|
گازیدیس را بیشتر بشناسید

شرح مختصری از زندگی نامه ایوان گازیدیس.
ایوان گازیدیس متولد 13 سپتامبر 1964 در ژوهانسبورگ آفیقای جنوبی (44 سال سن ). او یک مدیر حرفه ای ورزش است. او هم اکنون عضو هیات مدیره لیگ فوتبال حرفه ای آمریکا است و از ژانویه 2009 به عنوان مدیر اجرائی آرسنال در لیگ برتر جزیره فعالیت میکند. وی در سن 4 سالگی همراه با خانواده خود به بریتانیا مهاجرت کرد و بعد ها در کالج ادموند هال در دانشگاه آکسفورد مشغول به تحصیل شد. ایوان بین سالهای 84 - 85 در یکی از تیمهای دانشگاه کمبریج فوتبال بازی کرد. در سال 1986 گازیدیس با درجه آ ( ممتاز) در رشته حقوق فارق التحصیل شد و سال 1992 به آمریکا مهاجرت کرد و در نیویورک مشغول به کار شد. 2 سال بعد در بدو تاسیس لیگ حرفه ای آمریکا او به تیم مدیریتی این لیگ پیوست و در سال 2001 به سمت قائم مقامی این لیگ نائل شد. او ریاست را به خوبی انجام داد و با تصمیمات حرفه ای خود بازاریابی را در این لیگ متحول کرد. او همچنین به مکزیک و ترویج جام کن کاکاف خدمات شایانی کرد.
در نوامبر 2008 او پیشنهاد مهم باشگاه آرسنال را پذیرفت تا کار خود را از آغاز سال 2009 شروع کند. او همزمان 2 مسئولیت را با هم بر عهده میگیرد. یکی بعنوان جانشین کیت ادلمن مدیر عامل سابق فعالیت میکند و همچنین جای خالی دیوید دین که بشدت احساس میشود را نیز پر خواهد کرد
 |
| |
|
|
| arsenal |
ارسال شده در پنج شنبه 28 آذر 1387 - 19:59
|
عضو
|
خرید ژانویه قطعی است !

آرسن ونگر اعلام کرد خرید بازیکن در ژانویه قطعی شده است اما همچنان به تیم جوان خود اعتقاد دارد.
تیم جوان ونگر 5 فصل است که نتوانسته لیگ را پیروز شود. خیلی ها این مساله را جوانی بیش از حد تیم میدانند. ونگر نیز که گویی دست و بالش برای خرید از سوی مدیران باز شده ، در ژانویه قصد شکار بازیکن جدید را دارد. ونگر بر این کار پافشاری میکند و اعلام کرده بازیکن مورد نظر را پیدا کرده.
ونگر به آرسنال تی وی گفت: من نمی توانم بیشتر از این توضیح دهم. بعضی اوقات بازیکن جدید میتواند به تیم روحیه ایمان جدید اضافه کند. و این عملی است.اگر او حضور پیدا کند. ما خاص میشویم و میتوانیم به اهدافمان برسیم. چیزهای خاص در او دیده ام. ما بیش از پیش قوی خواهیم شد. من مشتاقم تا تیم را نیرومند تر کنیم. وقتی که شما به دیگر بازیکنانمان نگاه میکنید. خیلی از آنها زیر 21 سال سن دارند که مجبور به بازی در تیم اول شده اند!!
هر 4 باشگاه بزرگ جزیره در تابستان پول خرج کردند و این مساله در ژانویه نیز ادامه پیدا خواهد کرد. ونگر گفت: مواظب منافع باشگاه در این انتقال خواهیم بود و خطر نمیکنیم!!
ونگر ادامه داد: ما تقریبا مشکلات را پیدا کرده ایم. وقتی نتیجه نمیگیرید همیشه خرید چاره ساز نیست. اینطور نیست که هر وقت اراده کردید بروید بیرون و یک بازیکن بخرید!! نمیتوان ساختاری که خود تو لید کرده اید را نابود کنید. ونگر توضیح داد: ما یک تیم جوان و با استعداد داریم و یک برنامه مالی سالم و رو به جلو !! پس وقتی هواداران پشت تیم جوان شما هستند. شما باید خواسته های آنان را برآورده کنید و به آنان احترام بگذارید
 |
| |
|
|
| arsenal |
ارسال شده در پنج شنبه 28 آذر 1387 - 20:03
|
عضو
|
سمیر می آید !

پیش بینی میشود سمیر نصری به بازی یکشنبه با لیورپول در ورزشگاه امارات برسد.
هافبک فرانسوی آرسنال در بازی 6 دسامبر مقابل ویگاه که با پیروزی 1 - 0 پایان رسید در نیمه اول مصدوم شد اما ونگر اعلام کرد که 95% شانس حضور در بازی یکشنبه برای او وجود دارد. کلوتوره وضعیت متفاوت دارد و امید نمیرود بتواند به مصاف امارات برسد. نیکلاس بنتنر نیز به علت مصدومیت از ناحیه ساق پا هنوز وضعیت نامشخص دارد.
والکات از ناحیه شانه و روسیچکی از ناحیه زردپی همچنان مصدوم هستند و در ماههای آینده باید به بازگشت آنان امیدوار بود. ادواردو نیز از مصدومیت رهائی پیدا کرده و مراحل بدن سازی خود را طی میکند.
ونگر در اینباره گفت: از رسیدن نصری خوشحالیم . کلوتوره را در اختیار نداریم. وضعیت بنتنر مشخص نیست و امیدواریم بتوانیم او را آماده کنیم. او میتواند به ما کمک کند
 |
| |
|
|
| arsenal |
ارسال شده در جمعه 6 دي 1387 - 14:23
|
عضو
|
آرسنال ، بدشانس ترین باشگاه جهان !!

خبر غیر قابل تصور برای ونگر، باشگاه و هواداران !!
آپدیت شد ( اخبار رسمی باشگاه ) اوضاع وخیم تر شد !
کاپیتان 21 ساله توپچی ها عصر یکشنبه در بازی با لیورپول در دقایق پایانی نیمه اول روی تکل وحشیانه آلونسو مصدوم شد. مشاهدات اولیه زیاد جدی به نظر نمیرسید اما بد شانسی باز هم گریبانگیر آرسنال شده است. 3 ماه بدون کاپیتان !!
به نقل از سایت خبری سان ( مطعلق به روزنامه سان ): فابرگاس بطور قطع بازیهای مقابل رم را از دست خواهد داد. این بدترین خبر فصل برای ونگر ، باشگاه و هواداران است. فابرگاس از لحاظ روحی در شرایط مناسبی به سر نمیبرد. او ترسیده زیرا احتمالا به عمل جراحی نیاز خواهد داشت. شب گذشته برای دومین بار ژانوی راست او مورد عکس برداری قرار گرفت و شدت جراحت برای پزشکان آشکار شد. یکی از نزدیکان وی گفت: او بطور قطع تا پایان مارچ خانه نشین خواهد بود و بازیهای دور بعد جام باشگاه های اروپا و چند بازی مهم در لیگ را از دست خواهد داد. هیچ کس این وضعیت را پیش بینی نمیکرد!!
و باز هم این سوال از جناب هاوارد وب و کمیته داوری لیگ جزیره پرسیده میشود که آیا تکلی که بازیکنی را 3 ماه خانه نشین کند خطا نیست؟؟ آیا اخطار ندارد؟؟ لیگ انگلیس تا چه زمانی سهل انگاری های داوران خود را جدی نخواهد گرفت؟؟ تا چه زمانی تاوان این اتفاقات را باید بدهیم؟؟؟
چه به حال آرسنال آورده اند؟؟ 2 فصل قبل هانری را به علت مصدومیت 4 ماه در اختیار نداشتیم!! فصل گذشته ادواردو و روسیچکی یک سال خانه نشین شدند و حالا نوبت والکات و فابرگاس است !! این همه بد شانسی میتواند توجیه داشته باشد؟؟ چرا همیشه آرسنال باید قربانی باشد؟؟
==========================================================
اخبار باشگاه:
آسیب دیدگی فابرگاس بسیار جدی است و معاینات دوشنبه نشان داد او بیش از 4 ماه خارج از میادین خواهد بود.
ونگر دراینباره گفت: دوری او بسیار سخت است. من چهار ماه را برای بازگشت او می شمارم. همه می گویند او زودتر خوب میشود ولی من چهار ماه در انتظار بازگشت او خواهم بود. همه میدانند بدون او چقدر سخت میگذرد و چه ضربه ای به پیکره تیم وارد میشود. ما مجبور هستیم راه خود را ادامه دهیم. همه تلاشمان را میکنیم که از عهده این کار برآییم. من اطمینان دارم میتوانیم. این فرصت خوبی است تا قدرت خود را بدون او نشان دهیم. او در ماههای پایانی مسابقات بر میگردد و میتواند به ما کمک کند.
از نظر من تکل آلونسو صحیح بود و من مشکلی با او ندارم !! اینها اتفاقاتی است که شما در همه مسابقات باید منتظر آن باشید. من فکر نمیکنم او عمدی میخواست به هموطن خود آسیب برساند. این ذات فوتبال است
 |
| |
|
|
| arsenal |
ارسال شده در جمعه 6 دي 1387 - 14:25
|
عضو
|
ژابی ناراحت از مصدومیت فابرگاس

ژابی آلونسو آرزو دارد تا سسک فابرگاس هر چه زودتر بهبود یابد، بعد از اینکه در تساوی 1-1 در امارات آسیب دید.
این هافبک اسپانیایی اظهار کرد از آسیب دیدگی فابرگاس بعد از درگیری با او بسیار ناراحت است و امید وار است همتیمی اش در تیم ملی اسپانیا هر چه زود تر خوب شود و به میدان برگردد.
" من امیدوارم سسک هر چه زودتر خوب شود." آلونسو گفت.
" الآن او ناراحت خواهد بود، اما من آنجا برای دلگردم کردنش خواهم بود. اگر چیز دیگری است من از فابرگاس ناراحت تر هستم."
" همیشه روی من تاثیر می گذارد که با بازیکن مقابلم وقتی درگیر می شوم آسیب ببیند، به خصوص اینکه آن بازیکن دوست و یا همتیمی ام مثل فابرگاس باشد."
" من بعد از بازی رفتم و او را دیدم، هر دوی ما منتظر یک چیز جدی بودیم. اما امروز من دوباره با او صحبت کردم و او در وضعیت خوبی بود."
" این فقط یک حادثه دیگر در یک مسابقه بود، مطمئنا هیچ قصدی در این برخورد نبود."
 |
| |
|
|
| arsenal |
ارسال شده در جمعه 6 دي 1387 - 14:27
|
عضو
|
پیام های همدردی روانه به امارات !

بازيكن اسپانيايي تيم فوتبال آرسنال در يك روز گذشته نزديك به 700 پيام همدردي از سوي هموطنانش دريافت داشته است.
روزنامه آبزرور انگليس در گزارشي عنوان كرد: مردم علاقمند به فوتبال در اسپانيا از مصدوميت شديد سس فابرگاس ناراحت شده و با وي از طريق ارسال پيام، ابراز همدردي كرده اند.
اين روزنامه در گزارش كوتاه خود نوشت پس از بازي منجر به تساوي يك بر يك روز يكشنبه آرسنال و ليورپول از ناحيه ليگامنت آسيب ديد و براي مدتي طولاني خانه نشين شد. اين مسئله باعث واكنش هواداران او در اسپانيا شد؛ بطوريكه از طريق تلفن، پيام كوتاه و نامه الكترونيكي ،نزديك به 700 پيام همدردي طي دو روز گذشته به دست اين بازيكن ارسال شده است.
فابرگاس در ديدار مهم منجر به تساوي يك بر يك روز يكشنبه با ليورپول از هفته هجدهم ليگ برتر دچار مصدوميت از ناحيه ليگامنت شد و طبق اعلام پزشكان اوايل بهار سال آتي امكان بازگشت به ميدان را خواهد داشت.
 |
| |
|
|
| arsenal |
ارسال شده در جمعه 6 دي 1387 - 14:31
|
عضو
|
امکان خرید ژانویه بیشتر شد *clap*

آرسن ونگر در گفتگو با سایت رسمی باشگاه اعلام کرد بعد از مصدمیت فابرگاس بطور قطع در ژانویه خرید خواهد کرد.
ونگر در مصاحبه مطبوعاتی امروز از خرید بازیکن در ژانویه صحبت کرد. رئیس با صحبتهای خود تمام رسان ها را ساکت کرد. او همچنین در مورد اخبار انتقال آرشاوین به آرسنال صحبت کرد.
ونگر در اینباره گفت: محتمل تر است که در ژانویه خرید بکنیم. در باشگاه راه حل های داخلی وجود دارد. ما مایوس نمیشویم. ما یک بازی حساس قبل از ژانویه پیش رو داریم و فکر میکنم هم اکنون تمرکز روی آن مهمتر است. در این لحظه نه کسی از باشگاه میرود و نه کسی وارد میشود. من به شما یک پاسخ کامل میدهم ، من لازم نمیدانم اکنون در مورد آرشاوین صحبت کنم. در لحظه کنونی، این راه حل واقع گرایانه نیست!!
ونگر در مورد کاپیتان آرسنال در بازیهای آینده نیز گفت: هنوز هیچ تصمیمی برای تغییر کاپیتان نگررفته ام. بعد از فابرگاس آلمونیا کاپیتان است. این برای من اهمیتی ندارد مهم این است که فابرگاس حتی اگر بازی هم نکند باز هم برای من کاپیتان است
 |
| |
|
|
| arsenal |
ارسال شده در جمعه 6 دي 1387 - 14:35
|
عضو
|
ونگر: بدون فابرگاس هم قهرمان ليگ برتر ميشويم

سرمربي تيم فوتبال آرسنال انگليس گفت: مصدوميت سس فابرگاس تلخ و ناگوار است؛ اما آرسنال مي تواند بدون او نيز قهرمان ليگ برتر شود.
به نقل از روزنامه ساندي تايمز، آرسن ونگر اظهار داشت: اخباري كه از آخرين وضعيت سس فابرگاس به دست آوردم، ناخوشايند است، زيرا پزشك تيم پس از معاينات دقيق روي او، اعلام كرد به مدت چهار ماه قادر به همراهي تيم نيست. با اين حال نسبت به آينده تيمم خوشبين هستم.
اين مربي فرانسوي افزود: با وجود فابرگاس، وضعيت بازي تيم متحول مي شود. نمي توانم ميزان ناراحتي ام را بخاطر عدم حضور او بيان كنم. با اين وجود، براي چنين وضعيتي مسئوليت دارم و بايد راهي پيدا كنم تا در غياب فابرگاس به كيفيت بازي تيم لطمه وارد نشود.
ونگر همچنين بيان كرد: تابستان وقتي در تدارك فصل جاري بوديم، پيش بيني هاي در مورد عدم حضور بازيكنان كليدي تيم مثل فابرگاس كرديم. پس اطمينان خاطر مي دهم كه در غياب او تيم متحمل لطمه نخواهد شد و حتي مي توانيم تا كسب قهرماني ليگ برتر انگليس هم پيش
برويم.
فابرگاس در ديدار منجر به تساوي يك بر يك روز يكشنبه با ليورپول از هفته هجدهم ليگ برتر دچار مصدوميت ليگامنت شد و طبق اعلام پزشكان تا اوايل بهار سال آتي از ميادين دور خواهد بود.
 |
| |
|
|
| arsenal |
ارسال شده در جمعه 6 دي 1387 - 14:37
|
عضو
|
ونگر دست بردار نیست

به گزارش دی لی تلگراف آرسنال آماده است تا با شروع ژانویه پیشنهاد مجدد خود را برای خرید ژابی آلونسو به لیورپول ارائه دهد.
گوئی توپچی های لندن سخت به دنبال این هافبک با کیفیت هستند. تابستان نیز آرسنال برای انتقال آلونسو اقدام کرد اما آنها نتوانستند با لکلک ها بر سر قیمت کنار بیایند. رقم درخواستی لیورپول 17 ملیون پوند بود اما مسئولان آرسنال حاضر نبودند بیش از 14 ملیون پوند بپردازد.
دیلی تلگراف از جانب یک مقام آگاه اعلام کرد: دلیل شکست این انتقال در تابستان و کنار نیامدن بر سر قیمت ، نبود مدیری آگاه و مدبر همچون دیوید دین است که در سال 2007 آرسنال را ترک کرد. او ادامه دا: ونگر به شخصی همچون دین نیاز داشت تا به او اطمینان دهد که بودجه خرید برای هر بازیکنی موجود است. اکنون با آمدن گازیدیس گوئی اوضاع همچون گذشته شده است و ونگر میتواند به شکار بازیکنان مورد علاقه خود بپردازد.
آلونسو در شروع فصل بشدت از دست مسئولان عصبی بود زیرا با وجود او قرار بود گرت بری را از استون ویلا به آنفیلد بیاورند. این بازیکن اسپانیائی تا مرز بستن قرارداد با یوونتوس نیز رفت اما به دلایلی منتفی شد.بهرحال او مهره کلیدی رافا بنیتز است و یکی از بازیکنانی که با بازیهای درخشانش باعث صدر نشینی لیورپول در لیگ جزیره شده است.
آرسنال امید زیادی دارد تا با پیشنهاد مجدد بتواند در ژانویه او را به لندن بیاورد. قیمت توپچی ها میتواند پائین تر نیز باشد زیرا او امسال در لیگ اروپا بازی کرده و نمیتواند در این جام برای آرسنال به میدان برود
 |
| |
|
|
| arsenal |
ارسال شده در جمعه 6 دي 1387 - 14:44
|
عضو
|
اینبار دیگه جدیست

به نقل از مدیر عامل باشگاه زنیت: مسئولان آرسنال پیشنهاد 20 ملیون پوندی خود را برای خرید آرشاوین آماده کرده اند.
همه شما سایت معتبر اسکای اسپرت را میشناسید. این سایت وابسته به سایت رسمی لیگ جزیره است.معمولا تا از صحت خبر مطمئن نشوند آن را قرار نمیدهند. پس وقتی اسکای با اطمینان این خبر را تائیید کرده است، نمیتوان در صحت آن شک کرد.
آندری آرشاوین قصد دارد در ماه ژانویه قهرمان جام یوفا را ترک کند و به او اجازه مذاکره با تیمهای دیگر داده شده. در انگلستان تاتنهام مذاکرات جدی با این بازیکن انجام داده است اما واضع است آرسنال نمیخواهد از رقیب خود عقب بماند و علاقه آنان بعد از مصدومیت فابرگاس دو چندان شده است.
ماکسیم میتروفانوو مدیر عامل باشگاه زنیت امید وار است آرسن ونگر سرمربی توپچی ها در روزهای آتی پیشنهادی را برای این بازی ساز زنیت ارائه دهد. او در گفتگوی اختصاصی با اسکای اسپرت اعلام کرد: طبق اطلاعاتمان آرسنال آماده خرید آرشاوین با مبلغ 20 ملیون پوند است. در صورت دریافت رسمی این پیشنهاد از سوی لندن مجوز خروج او را خواهیم داد. اطلاعات بدست آمده از منابع گوناگون است. اگر واقعیت داشته باشد در رفتن آرشاوین به لندن تردید نکنید !!
آرشاوین خود را در اروپا تثبیت کرده است و طی 12 ماه گذشته نمایش حیرت انگیزی برای زنیت و تیم ملی روسیه داشته است. این بازیکن 27 ساله بعد از قهرمانی زنیت در جام یوفا و نمایش خوب روسیه در یورو 2008 نقش کلیدی در تیم پیدا کرده است.
وی در تابستان رویای خود را بازی در بارسلونا نامیده بود اما اکنون با مبلغ بیشتر عازم لندن است. دیک ادووکات سر مربی زنیت نیز از مسئولان باشگاه خواسته تا اجازه خروج این بازیکن را صادر کنند. او در نقل و انتقالات ژانویه به دنبال جانشین برای وی است
 |
| |
|
|
| arsenal |
ارسال شده در جمعه 6 دي 1387 - 14:48
|
عضو
|
استون ویلا - آرسنال

توپچی ها در هفته ی نوزدهم لیگ جزیره میهمان تیم سوم جدول یعنی استون ویلا خواهند بود . بازی این دو تیم در نیم فصل اول دو بر صفر به سود استون ویلا تمام شده بود . در ادامه جزئیات بیشتر این بازی را می توانید مشاهده کنید .
استون ویلا در حال حاضر با سی و چهار امتیاز در مکان سوم قرار دارد و آرسنال با سه امتیاز اختلاف نسبت به این تیم رده ی پنجم را به خود اختصاص داده . آخرین برد خانگی ویلا در برابر آرسنال به ده سال پیش برمی گردد که این تیم توانست در سال 1998 توپچی ها را با نتیجه ی سه بر دو مغلوب کند . همچنین در نیم فصل اول جزیره استون ویلا موفق شد دراستادیوم امارات آرسنال را با گل به خودی کلیچی و یک گل از آگبونلاهور شکست دهد .
آخرین اخبار از استون ویلا :
حضور مارتین لارسن و کارلوس کولر دو مدافع ویلا در حاله ای از ابهام قرار دارد . این دو بازیکن در بازی ویلا مقابل وستهام مصدوم شدند . آن بازی به عنوان پر برخوردترین بازی فصل شناخته شد ! همچنین جان کارو ( شماره ی 10 استون ویلا ) و ویلفرد بوما این بازی را به علت مصدومیت از دست خواهند داد .
استون ویلا در شش بازی اخر خود موفق به کسب سه برد شده است . همچنین آنها متحمل دو باخت و یک مساوی شده اند .
آخرین اخبار از آرسنال :
آمانوئل آدبایور به علت دریافت کارت قرمز در بازی قبلی آرسنال برابر لیورپول در این بازی محروم خواهد بود . همچنین فرانسس فابرگاس ( زانو ) ، تئو والکات ( شانه ) و ادواردو و توماس روسیچکی ( عضلات پشت ران ) در این بازی به علت مصدومیت حضور نخواهند داشت . نیکلاس بنتنر هم که بازی قبلی آرسنال را به علت آسیب دیدگی زانو از دست داده بود احتمال می رود که در این بازی حضور نداشته باشد .
کاپیتان توپچی ها در این بازی منوئل آلمونیا خواهد بود . توپچی ها از شش بازی آخر خود دو برد ، دو مساوی و دو باخت کسب کرده اند .
ترکیب هجده نفره و احتمالی دو تیم :
استون ویلا :
Friedel, Cuellar, Laursen, Davies, L Young, Milner, Sidwell, Petrov, Barry, A Young, Agbonlahor, Reo-Coker, Knight, Shorey, Harewood, Gardner, Salifou, Osbourne, Guzan
آرسنال :
Almunia, Sagna, Nasri, Gallas, Djourou, Clichy, Denilson, Song, Diaby, Wilshere, Eboue, Fabianski, Vela, Ramsey, Van Persie, Bendtner, Toure, Silvestre
داور این بازی لی میسون خواهد بود .
این مسابقه ساعت 45 : 20 از شبکه ی سه پخش مستقیم خواهد شد .
 |
| |
|
|
| arsenal |
ارسال شده در جمعه 6 دي 1387 - 14:51
|
عضو
|
اخبار کوتاه
مسئولین آرسنال در حال امضای قرارداد با مهاجم 15 ساله تیم فلومیننزه برزیل هستند. این بازیکن خوش تکنیک 7 روز را بطور آزمایشی در کنار توپچی ها سپری کرده و گویا با استعداد سرشار خود مربی تیم جوانان را تحت تاثیر قرار داده است. مسئولین تیم برزیلی مشکلی برای بستن این قرارداد ندارند.
 |
| |
|